Eyvah! Tiroid Kanseri Oldum

Endokrin Cerrahisi Uzmanı

Eyvah! Tiroid Kanseri Oldum

21/08/2020 Son Dakika 0

Kitabın PDF versiyonunu indirmek için tıklayınız.

Bilgi, hayattaki en değerli hazine. Bu hazinenin ışıldamasını sağlayan ise doğru bilginin aktarılabilmesidir. Bunun en güzel aktarılabilme yolunun başında da bilim gelir. Biz de bu kitapta ilimin ışığında ilerledik ve tiroid kanserleri hakkında toplumumuza basit, anlaşılır ve doğru bilgileri aktarmaya çalıştık.

Tiroid kanseri yolculuğu çeşitlidir. Her ne kadar karamsar gözükse de hem tanı hem tedavi hem de sağ kalım süreçleri boyunca iyi ve olumlu sonuçlar veren kanserler arasında yer almaktadır. Bu, aslında “yüz güldüren” bir yoldur. Fakat yanlış aktarıldığı zaman hastalık süreci zorlaşacaktır.

İşte bu yüzden tiroid kanseri tanısı alan kişilere, çevreden bu hastalıkla ilgili bilgi arama sürecinde yardımcı olmayı amaçladık. Biliyoruz ki, günümüzde bilgiye ulaşmak kolay, fakat doğru ve işe yarar bilgiye ulaşmak bir o kadar zor. Tiroid kanserini merak eden bir kişinin, bu kitabımızı okuduğunda aklındaki sorulara biraz olsun ışık tutabilmeyi amaçladık. Hekimlik sadece tedavi etmek değildir. Hekimlik felsefesi aynı zamanda bilgilerini yayarak ilim ateşinin hiç sönmemesine yardım etme misyonunu barındırır.

Unutmayınız ki, hangi kitap hangi bilgi olursa olsun, yine de en doğru kararı sizi tedavi edip iyileştirmeye çalışan hekiminiz bilecektir. Bizim bu kitapta bahsettiklerimiz sadece sizin aklınızdaki soru işaretlerini giderebilmek içindir. Elbette aklınızdaki her soruya burada cevap bulamayabilirsiniz. Bu durumda sizin her daim yanınızda olan ve iyiliğinizi düşünen hekiminize danışmanız yine en doğrusu olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir